RÓLUNK

Az elmúlt évtized a kézműves pékségek reneszánszát hozta világszerte, a COVID-19 pedig átalakította a vásárlói szokásokat: fókuszba kerültek a helyi termékek, a szupermarketek helyett helyi termelőktől és vállalkozóktól rendeljük meg a napi betevőt.

Több mint két évtizedes szoftverfejlesztői tapasztalatunkat a karantén alatt a kispékségek szolgálatába állítottuk. Pénzügyi, államigazgatási és kereskedelmi ügyfeleink után a kenyérsütő hobbink egy új területre vezetett minket: szeretnénk hozzájárulni az általunk nagyra becsült kézműves pékszakma fejlődéséhez. Első körben egy profi megrendelő szoftvert fejlesztettünk a számukra, majd a lendület tovább vitt bennünket és azóta újabb modulokkal van bővülőben a rendszerünk. Célunk egy komplex, moduláris pékség-ügyviteli rendszer elkészítése, amelyet pékek, gyakorlott vállalatvezetők, marketing- és kommunikációs szakemberek bevonásával tervezünk és fejlesztünk napról napra.REFERENCIÁK

                

FELHASZNÁLÓI VISSZAJELZÉSEK

Jenői Pékség
"A felület jól átlátható, könnyen kezelhető, így megkönnyíti/meggyorsítja az adminisztrációs munkát. A vevők is szívesen használják. Nagy segítség!"

Tündér Pékség
"Rengeteg időt, energiát megspórolok a használatával. Sokkal egyszerűbb kezelni a rendeléseket. Plusz pont, hogy a fejlesztők egyéni kéréseket is meg tudnak oldani, személyre tudják szabni a programot. Vásárlói visszajelzések is pozitívak, szeretik, hogy egyszerű, átlátható és könnyen kezelhető a felület."

Emmarozs
"Pékségünk indulása során rengeteg feladatunk volt. Engedélyek, próbagyártások, eszközök beszerzése, beszállítók keresése. Szinte egyetlen percünk sem volt a vevőkkel foglalkozni, főleg nem az értékesítéssel.
Néhány hónap működés után már forgalmunk 30-40%-a stabilan az Ebaker rendelési rendszerén keresztül érkezik. Mivel látjuk a napi foglalásokat, könyebben tervezhetjük meg a gyártást, minimális lehet a túltermelés. Jól nyomonkövetkető, miket szeretnek a vevők, mennyiért vásárolnak átlagosan. Mostanra már rendkívül értékes adatbázissal és adatokkal rendelkezünk a professzionális továbblépéshez, és ehhez szinte semmilyen plusz munkára vagy nagy beruházásra nem volt szükségünk hála az Ebaker rendszerének. "